Bröllop i Franska Rivieran

Ett azurblått Medelhav med milslånga stränder där palmerna vajar längs strandpromenaderna, franska Rivieran, eller Côte d’Azur som fransmännen säger, är en av Europas vackraste kuststräckor.

I södra Frankrike finns en svensk kyrka med svensk präst där många par genomgår en välsignelse varje år. Det finns också många möjligheter att genomföra en ceremoni på en strand, ett slott eller annan vacker plats enligt era önskemål.

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan på Rivieran ligger i Cagnes-Sur-Mer, en fantastisk plats med apelsin- och citronträd, mellan Nice och Antibes. Liksom i Paris så måste brudparen genomgå en borgerlig vigsel först då kyrkan inte har någon vigselrätt i Frankrike och svenska kyrkan lyder under fransk lag. Det är en ceremoni som är mycket lik en vanlig vigsel, men är ingen juridisk bindande akt.

Se bilder från svenska kyrkan, Franska Rivieran här.

Slottsbröllop

Vigsel, bröllopsfest och boende i slottsmiljö, kan det bli mer romantiskt? Skapa magin tillsammans med oss och låt ert bröllop på slottet bli en vacker saga där era drömmar besannas!

Det finns många vackra slott i södra Frankrike där vi kan arrangera en välsignelse med präst från svenska kyrkan eller en symbolisk ceremoni som hålls av en officiant.

Se bilder från slottsbröllop här.

 

Strandbröllop

Sand mellan tårna, det mjuka ljudet av vågor i bakgrunden och strålande väder samtidigt som ni avger era äktenskapslöften. Det finns många skäl att ha ett strandbröllop. Vi arrangerar bröllop på några av de vackraste privata stränder som finns på Rivieran.

Se bilder från bröllop på stranden här.

 

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss