Hej Therese,

Vårt bröllop i Paris blev helt fantastiskt, det översteg alla förväntningar vi hade på förhand, det var nästan som att vara med i en film! Tusen tack för att du har hjälpt oss att ordna så att det blev en perfekt dag. Vi hade aldrig kunnat genomföra detta på egen hand.

Hotellet, Golden Tulip Opera de Noialles, kan du gärna rekommendera till andra brudpar, det var en perfekt utgångspunkt för hela helgen. Det var ett ganska litet hotell men samtidigt väldigt tjusigt med mycket bra service.

Rummet vi först fick var väldigt litet men efter att ha pratat med receptionen så lovade de att uppgradera oss nästa dag till ett större rum med egen terrass. Det nya rummet var perfekt med en stor terrass full med blommor som var helt vår egen!

Något som skapade problem för oss var taxichaufförerna i Paris som man inte riktigt kunde lita på. Taxin vi hade förbeställt genom hotellet innan vigseln dök aldrig upp, till slut fick en av våra gäster gå ner på gatan och lyckades faktiskt få tag på en taxi, men det var verkligen i sista sekund. Men all transport som ni hade beställt var däremot punktlig på minuten! Både efter vigseln, efter lunchen och till middagen kom bilen som bestämt, det gjorde att vi verkligen kunde slappna av. Jag skulle rekommendera andra brudpar att förboka all transport innan vigseln för att slippa stressmomentet ”hjälp-var-är-vår-taxi-vi-kommer-inte-att-bli-gifta”!

Det var gott om plats i minibussen och Mercedesen vi hade med oss när vi var ute och fotograferade var jättefin. Enda problemet var att när vi var i gång och skulle ta bilder så öppnade sig himlen bokstavlig, tror aldrig jag har sett så mycket regn någon gång… Inte idealt fotoväder precis men vi fick göra så gott det gick och många av bilderna blev ändå bra.

Jag måste också säga några ord om lunchkryssningen på Seine! Det var så mycket bättre än vi hade tänkt oss! Oklanderlig service och eftersom vi satt längst fram i båten så fick vi sitta lite för oss själva, lite avskärmat från alla andra gäster.

Middagen på kvällen blev en mycket speciell upplevelse och jag har fortfarande inte riktigt blivit klok på vad det egentligen är för ett ställe!

Vi kom in på en liten bakgård, där stod det ett bord som de hade strött ut rosenblad på och ett papper med våra namn. Vi gick in i en hiss som var den minsta jag någonsin sett! Den var helt klädd med rött tyg och våra namn stod på en av knapparna. Så kom vi till sist upp i restaurangen som var jättefin och där serverades det champagne och kanapéer på terrassen som hade en jättefin utsikt över Paris och Eiffeltornet.

Värdinnan och servitören som tog emot oss kunde ingen engelska, inte ens ”yes” och ”no” förstod de, så vi fick kommunicera med händerna…

Vi var de enda som var där så vi fick ha hela stället för oss själva. De hade dukat upp ett jättefint långbord med ljus och rosenblad, maten var fantastisk (bästa hummer jag någonsin ätit!) och tiden gick alltför fort.

Av alla 100-tals restauranger som finns i Paris så hade vi aldrig hittat den här restaurangen utan er hjälp, den var verkligen perfekt!

Vi hade en fantastiskt oförglömlig dag och vi vill tacka er så mycket för all hjälp vi har fått!

MVH

Elin & Peter, Örnsköldsvik