Hej Therese,

Vilken fantastisk resa! Allt gick otroligt smidigt och bra! Vi är så nöjda som man kan vara! Alla som var med oss har fått minnen för livet, vi är så tacksamma!

Bröllopstårtan var underbar! Tyvärr var vi alla så proppmätta efter all god mat på restaurangen, så det var inte många av oss som orkade tårtan då. Vi fick ta med oss den och vi tog en bit till kaffet dagen efter i stället. Den var både vacker och god!

Transport och hår/smink och allt annat var precis enligt tid och så som vi önskade. Tip topp på allt! Tusen tack för all hjälp, inget hade varit möjligt utan din hjälp!!

Jag har bara en sak jag är lite besviken över, och det var brudbuketten. Den var otroligt vacker och precis som jag ville ha den, men redan vid utgången ur kapellet ramlade en ros ner i backen och sedan under fotograferingen ramlade en till ros, måste ha varit dålig fastsättning. Men som sagt, utseendet var precis som jag önskade.

Nu väntar vi bara med spänning på bilderna från fotografen! Tyvärr var vi lite för svettiga och hungriga för att orka med hela foto-tiden (vi fotade inte alls så länge som vi skulle) men hoppas det blev bra ändå och att han fick till bra bilder i alla fall!

Mvh Erika & John, Visby