Hej

Då har vi kommit hem och är tillbaka i vardagen efter några fina dagar i Paris.

Bröllopsdagen blev en fin och minnesrik dag, men några saker hade kunnat vara lite bättre, ger er därför lite feedback med både ”ris” och ”ros”.

– Frisör/make up: en fantastiskt trevlig och duktig frisör, rekommenderas absolut! (väldigt skönt med någon som pratar engelska…)

– Blommor: blommorna levererades i god tid till hotellet MEN buketten liknade inte den som jag hade skickat bild på, blev lite besviken. Jag fick fixa till den lite själv så den gick i alla fall att använda (hade inte direkt något annat val…)

– Limousine/chaufför: punktlig hela dagen, vacker limousine och trevlig chaufför (även om han inte kunde engelska) Rekommenderas!

– Lunchkryssning på Seine: perfekt val, fick mycket beröm för detta, rekommenderas!

– Buss/guide: alla gäster var jättenöjda med guiden och bussturen, verkligen plus att ha en svensk guide, rekommenderas!

– Fotograf: Jättetrevlig tjej som tog oss med runt i Paris. Har ännu inte fått CD:n, bara miniatyr-bilder på email

– Restaurangen: Här blev det en del problem. Busschauffören hade svårt att hitta stället så gästerna kom 20 min sent. För att komma in i parken var man dessutom tvungen att betala 35 euros, detta hade vi inte fått information om. (vi i limousinen behövde dock inte betala för att komma in i parken)

När vi kom in i restaurangen så var det ingen som kom och mötte oss och personalen kunde inte engelska. Det stod i alla fall 3 bord framme men inget var framdukat. Vi fick säkert vänta i 5-10 minuter innan personalen började duka fram champagne och kanapéer. Kanapéerna var i alla fall jättegoda och även tårtan som vi fick senare var jättegod.

När vi skulle åka därifrån så blev det problem igen då de ville ta betalt trots att vi hade betalt allt i förväg genom er, detta ordnade som tur var upp sig efter telefonsamtal till er.

Restaurangen låg i alla fall jättefint och maten var mycket god, så jag vill nog trots allt ändå rekommendera den vidare.

På det stora hela är vi nöjda med bröllopsdagen och vill tacka er för all hjälp vi fått,

MVH

Hanna & Kjell, Luleå