Hej,

Tack så mycket för all hjälp att arrangera vårt bröllop i Paris. Vet inte hur vi skulle ha fått till det utan er!

Hotellet var jättebra med stora rum och personalen var väldigt hjälpsamma och serviceinriktade. Vi fick dessutom gratis uppgradering till en större suite högst upp i hotellet med terrass och utsikt över Eiffeltornet. Blommorna kom i god tid och frisören och sminkösen var väldigt duktiga och trevliga. Däremot tyckte jag att de blev lite ont om tid, de kunde gärna ha kommit lite tidigare. Transporten för oss och gästerna var i tid hela dagen.

Fotografen väntade på oss vid ambassaden, hans engelska var inte så bra men vi lyckades förstå varandra ändå (man kommer långt med kroppsspråk…) och vi fick många fina bilder. Det var verkligen en speciell känsla att åka runt i Paris med bröllopsklänning i en 2CV, du anar inte hur mycket uppmärksamhet vi fick! (det kom till och med turister och vill ta bilder på oss och en massa bilar tutade på oss)

Restaurangen var bra men hade det varit mer folk där så hade vi nog inte fått sitta för oss själva, den kändes inte heller speciellt barnvänlig så jag vill inte rekommendera den till personer med barn.

Vi hade en fantastisk vistelse i Paris och vi rekommenderar absolut Franska Bröllop till andra par som vill gifta sig i Frankrike.

Vänliga hälsingar,

Lena & Christian, Västerås