Hej,

Nu har vi kommit hem, fulla av goda minnen och en massa fantastiska intryck! Tusen tack för all hjälp i samband med bröllopet, det hade ALDRIG blivit så bra utan er. Vi hade en fantastisk dag, mycket bättre än vi någonsin hade kunnat drömma om!

Frisören och make-up artisten var mycket duktiga, var lite nervös för detta (särskilt som jag inte hade gjort någon provuppsättning) men det var inga problem, de gjorde ett mycket bra jobb med både mig och tärnan och så skönt att det var 2 svenska tjejer som kom, det underlättar ju verkligen kommunikationen!

Boulognerskogen är verkligen en fantastisk plats och väldigt romantiskt! Restaurangen hade dukat ett jättefint bord för vår bröllopslunch och vi fick sitta lite avsides från de andra gästerna. Det brann en brasa i den öppna spisen, jättemysigt!

Bröllopsmiddagen kan inte beskrivas med ord! Fantastiskt ställe med perfekt mat och oklanderlig service, detta ställe kan ni tryggt använda till andra brudpar. Vi hade ju med egna festprogram och hade även skrivit ut menyn, detta hade dock inte behövts eftersom restaurangen också hade tryckt upp meny till alla gäster.

Jag är väldigt glad så här i efterhand att vi valde att beställa eget rum, det var skönt att slippa andra gäster. (särskilt med tanke på att det blev ganska många tal…) Det var såå fint med en egen terrass och utsikt över Eiffeltornet. Blev också många fina bilder med fotografen, han tog med oss till Eiffeltornet, Pont Alexandre III och Place de la Concorde, vi är jättenöjda med bilderna!

Tusen tack för allt, bröllopet blev fantastiskt, alla gäster var supernöjda, varma hälsningar,

Louise & Hans, Uppsala