Hej!

Nu är vi hemma igen efter en jättefin semester och en fantastisk bröllopsdag! Dagen var perfekt och allt gick som på räls.

Otroligt nöjd med frisören, han gjorde iordning mig, mina 2 tärnor och min mamma, en väldigt trevlig start på dagen!

Fotografen var också väldigt duktig och trevlig, en ren fröjd att bli fotad av honom.

Ceremonin i svenska kyrkan var väldigt fin med världens mysigaste präst och en fantastisk duktig solist.

Allt gick verkligen över förväntan och avslutet på restaurangen var bara helt obeskrivligt bra.

Vi har rest mycket och varit på många olika restauranger världen runt, men jag har aldrig upplevt maken till restaurang och jag tror knappast jag kommer att göra det heller. Maten var så god att vi var alldeles mållösa, helt utsökt gott! Det var stora smakupplevelser och vackra konstverk, fantastiska viner och introduktionen till varje ny rätt var både bra och intressant. Servicen var väldigt professionell från allra första stund, vår maître d’hôtel var en jätteduktig, elegant, kunnig men också en charmerande ung man.

Det var en oförglömlig kväll både för oss som brudpar och för våra gäster. Bara själva restaurangbesöket är värd en tur till Paris!

Det var 6 olika rätter, dessutom fick vi minst lika många apetziers, kanapéer och små smakupplevelser. Det var dyrt, men det var värt varenda krona! (euro!)

Jag hoppas ni kommer att använda denna restaurang till andra brudpar som är ute efter något utöver det vanliga, det var betyg 5 av 5 på allting vi åt och det var verkligen en speciell upplevelse.

Tusen tack för all hjälp, detta hade vi aldrig kunnat genomföra utan er hjälp!

Mvh

Maria & Roger, Klippan